Hírek

2018.12.03

Kamerás ellenőrzés

A „nulla hibás” szállítás megrendelőink elterjedt igénye a fűtési és autógyártási iparban. Ennek még jobb teljesítése érdekében a ZORGE automatikus kamerás ellenőrzést alkalmaz az LSR fröccsöntési folyamataiban. A szilikon alkatrészek lehetséges eltéréseit automatikusan, digitális kamerákkal ellenőrizzük a gyártósoron, és az alkatrészeket a minőség szerint válogatjuk. Ezzel az új technológiával még nagyobb megbízhatóságot és még kiválóbb termékminőséget nyújthatunk megrendelőinknek.

 

2018.05.28

Adatvédelmi Nyilatkozat

Általános Adatvédelmi rendelet keretében új adatvédelmi szabályok kerültek bevezetésre. Ennek megfelelően olvassa Adatvédelmi szabályzatunkat(angol nyelven), hogyan kezeljük személyes adatait. Kérdése vagy megjegyzése van? Küldjön e-mailt a mailto:%20privacy@zorge.com címre.

 

 

2017.09.21

Nyertes pályázat

- a kedvezményezett neve: Zorge Hungary Kereskedelmi és Gyártó Kft.
- a projekt címe: A Zorge Hungary Kft. 2016.évi kapacitásbővítő beruházása
- a szerződött támogatás összege: 24 000 000Ft
- a támogatás mértéke (%-ban): 23.782372 %
- a projekt tartalmának bemutatása: Jelen projektben
- a vállalkozás az alábbi eszközök beszerzését hajtotta végre:
   DESMA-GUMI- ÉS SZILIKON FRÖCCSÖNTŐGÉP
- a projekt befejezési dátuma: 2016.11.04.
- projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.1-16-2016-00112

 

2017.06.15

HELLA Technológiai napok

Júniusban ZORGE és HOFFMANN által megrendezésre került két technológiai nap a Hella csoport romániai telephelyén, mely vezető gyártó cég az autóipar elektroniai ágazatában, egyaránt értékesít világító berendezéseket és utángyártott alkatrészeket. A technológiai esemény során nagyjából 50 lelkes Hella alkalmazott vett részt különböző területekről, információt és tudást cserélve az elasztomerekről, feldolgozási technikákról és felhasználási területekről.

 

2017.04.14

Standardizált termékek

Termékpalettánk standardizált gumi termékekkel bővült. Mostantól a személyre szabott termékek mellett, kínálatunkban széles körben megtalálhatóak ragasztott tömítések, gumi-fém pufferek, gamma-gyűrűk, v-tömítések, o-gyűrűk, x-gyűrűk is.

Standardizált alkatrészek csak ajánlatkérés esetében érhetők el. Kérjük érdeklődjön a lehetőségeinkről és a további információkról.

 

2017.03.01

10 PPM beszállítói eredmény a PACCAR-nál

A ZORGE az egymást követő 9. évben, 2016-ben is megtartotta beszállítói státuszát a PACCAR-nál.

A PACCAR a teherautóipar globális piacvezetője, a Kenworth, a Peterbilt és a DAF márkák gyártója. A PACCAR minden évben olyan beszállítók kiválasztott csoportjának ítéli oda a „10 PPM Quality Achievement award” díjat, akik megfelelnek a 10 PPM előírásoknak. Ezek közül az egyik kritérium az, hogy a nem-megfelelő alkatrészek (NCP) arányát 10 PPM-nél (10 a millióból) kisebb értéken kell tartani.

 

2016.11.01

Termelés expandált gumi öntött alkatrészek

Mostanság a ZORGE bővítette gyártási kapacitását a magyar berendezések tekintetében, annak érdekében, hogy megfeleljen az egyre növekvő igényeknek a gumi termékek területén.

Az új üzemcsarnok októberben nyílt meg, miközben a géppark kibővült két új fröccsöntő géppel, melyen 400 Kn záróerővel rendelkeznek. Újabb berendezések beruházása történt meg  a (gumi) alkatrészek összeszerelésére. Mindezzel a vállalat megerősítette pozícióját a közép-európai OEM piacon és folytatja a megszerzett tapasztalatán és tudásán alapulva a hidegcsatorna technológiát, a fröccsöntés és gyártás automatizációját.

 

2016.04.01

A ZORGE-HOFFMANN gumi-szövetség

A ZORGE szövetségre lép a németországi Hoffmann GmbH céggel A két, hollandiai, németországi és magyarországi gyártóüzemekkel rendelkező specializált családi vállalkozás a jövőben szorosan együtt fog működni a precíziós gumi munkadarabok területén. A német HOFFMANN cég a gumi idomrészek gyártásán kívül a gumi-műanyag, illetve gumi-fém alapanyagú többrétegű high-tech munkadarabok gyártására is specializálódott. A két vállalat kölcsönösen és egységesen kiegészíti egymást úgy a piacokon, mint a gyártástechnológiákban. A stratégiai szövetséget ez év márciusában, Jochen Kugler, Dino Zorge és Dr. Andreas Hoffmann (balról jobbra) üzletvezetők közös cégbemutatóján hozták nyilvánosságra.

A teljes sajtóközleményt itt olvashatja.